0
AdmiralBet ABA Liga

Mathias Lessort KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR I VIŠE NEGO SPREMAN ZA NAPAD NA TROFEJE: Ja sam divljak, bolji smo nego prošle godine!

Objavljeno: 11.10.22 u 15:25

Na oduševljenje mnogih navijača Partizana, ovog leta saradnju sa crno-belima obnovio je Matijas Lesor, a u novoj sezoni pokušaće da opravda očekivanja u AdmiralBet ABA ligi, ali i Evroligi. O svemu što predstoji, gorostasni centar govorio je ekskluzivno za Meridian Sport.

– Naravno, veoma smo uzbuđeni! Ovo je velika i jako bitna sezona za nas, za ovaj klub. Povratak u Evroligu je velika stvar! Uzbuđeni smo i zbog uzbuđenja koje vlada među navijačima. Oborili su rekord Evrolige kupovinom karata, što nam jako puno znači i znamo da će biti krcato svaku utakmicu. Zbog njih ćemo se boriti svaku utakmicu da pobedimo – rekao je Lesor.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Partizan ima najjači sastav u poslednjih nekoliko godina. Da li misliš da ćemo videti još jednu veliku borbu sa Zvezdom za naslov prvaka ABA lige?

– To je najmanje što možemo da očekujemo. Verujem da imamo bolji tim nego prošle godine. Moramo da opravdamo očekivanja. Prošle godine porazili su nas u finalu, ove godine cilj je da ih pobedimo u finalu i da osvojimo trofej. Mislim da će biti velika borba i da je ovo odlična stvar za srpsku košarku. Obe ekipe su se odlično pojačale i igraće u EL, tako da sam jako uzbuđen što ćemo igrati na oba fronta – poručio je Francuz.

Lesor nakon gotovo svakog zakucavanja ima određeni ritual rukama kojim proslavlja atraktivno postignute poene. Ovom prilikom pitali smo ga da nam otkrije značenje ovakve proslave.

– (smeh) Recimo da to znači “Ja sam divljak (savage)”! Ne mogu mnogo da otkrivam, to je nešto što sam rešio da radim u dogovoru sa mojim prijateljima i može značiti da idem jako svaki put – otkrio je za Meridian sport centar Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter