5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ SEBI PRIPISUJE ZASLUGE ZA FORMIRANJE KAZNENE EKSPEDICIJE: Pod mojom komandom je formrana većina današnjeg sastava!

Objavljeno: 11.10.22 u 12:05

Veliki šok u javnosti je bio 2018. kada je Slavoljub Muslin, selektor koji je odveo Srbiju na Mundijal nakon osam godina, smenjen, a na njegovo mesto došao je Mladen Krstajić. Eksperiment, sa tada neiskusnim selektorom, nije uspeo, ali nekadašnji defanzivac Šalkea smatra da je Srbija na dobrom putu i da je deo zasluga za formiranje sadašnje selekcije Srbije.

„Srećan sam što ću se kroz fudbal vratiti u Srbiju. Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider, igraju dobar fudbal, ali Srbija je favorit broj jedan. Crna Gora je uvek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim i verujem da će momci dati maksimum. Ali zaista nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu“, rekao je Krstajić i dodao:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Mi gradimo tim koji će igrati narednih 10 godina. I opet kaže, Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće želeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje“.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter