0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RCD_Mallorca

KAKAV LUD MEČ ZA ALBANCA: Promašio penal, dao gol, pa nokautirao protivnika! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.22 u 09:10

Fudbaleri Elćea uspeli su da upišu svoj drugi bod u ovoj sezoni, jer su uspeli da prežive dolazak Maljorke na njihov stadion, a nakon mnogo drame i dešavanja rezultat je bio 1:1. Meč je prošao u potpunom znaku reprezentativca Kosova, Vedata Murićija, koji je praktično stigao da uradi sve.

Najpre je golman domaćih u 12. minutu stigao da odbrani penal momku rođenom u Prizrenu, da bi svega tri minuta kasnije gosti bili kažnjeni golom Ezekijela Ponsa, a savaladan je bio naš golman, Predrag Rajković.

Ipak potpuna slika se promenila u nastavku, kada je nakon sat vremena fudbala bio isključen Lukas Boje, pa je tako Maljorka dobila igrača više. Bili su u defanzivi domaći kada je u 71. minutu nakon prekida sviran još jedan penal za tim sa ostrva, a Murići je ovaj put bio precizan. Ipak, napadač da uokviri svoj nastup, laktom je nakon jednog slobodnog udarca prosto namerno nokautirao Pedra Bigasa i tako zaradio isključenje. Napadali su domaći do kraja, ali preko Rajkovića do sva tri boda nisu mogli.

Maljorka je nakon ovog boda 12., dok je Elće upisao ukupno drugi poen pore svog imena, i dalje su ubedljivo poslednji.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter