0
Evrokupovi
Liga šampiona

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

IZ UGLA STARE DAME – HAIFA MORA PASTI: Pioli se nada da će Leao i San Siro u kombinaciji progutati Čelsi – Benfika napada oslabljeni PSŽ!

Objavljeno: 11.10.22 u 12:50

Veoma bitno kolo u Ligi šampiona počinje večeras.

Po ubrzanom postupku ide ova grupna faza evropskih takmičenja, pa samim tim i Lige šampiona. Naravno, razlog je jasan – Mundijal u Kataru.

Već smo stigli do 4. kola elitnog takmičenja koje će početi večeras.

U ranijem terminu, od 18.45 časova, sastaju se KopenhagenMančester Siti i Makabi HaifaJuventus.

O meču u Danskoj ne treba trošiti reči, sve osim pobede Sitija bilo bi veliko, ogromno, iznenađenje.

Sa druge strane, Juventus je nakon prvih bodova u Ligi šampiona prošle nedelje, ponovo posustao u Seriji A. Alegrijevi momci poraženi su od Milana i tako još jednom loše odigrali neki važan meč u prvenstvu.

Jasno je da Stara dama mora savladati Makabi koji se i u Torinu pokazao kao opasan, ukoliko želi ostati u ravnopravnoj trci za prolaz, a ljubitelji fudbala sa ovih prostora dobro poznaju koliko je Haifa nezgodno gostovanje.

Prošle nedelje od derbija ČelsiMilan nismo dobili ništa, s obzirom da je utakmica apsolutno pripala Plavcima.

Sada, dolaze u Milano gde je sve drugačije. Rosoneri žele pobedu koja bi predstavljala ozbiljan korak ka nokaut fazi i pozitivnom izlasku iz ove komplikovane grupe.

Benfika je već jasno pokazala ove sezone (a i prošle) da je veoma ozbiljna ekipa. Nakon remija (1:1) u Lisabonu, sada dolaze u Pariz da napadnu oslabljeni PSŽ. Naime, Nejmar i družina će biti oslabljeni neigranjem Lionela Mesija.

Ostali mečevi:

Seltik – RB Lajpcig 21.00

Dinamo Zagreb – RB Salcburg 21.00

Borusija Dortmund – Sevilja 21.00

Šahtjor Donjeck – Real Madrid 21.00

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter