0
Evrokupovi

Foto: Twitter/Screenshot

GVARDIOLA NAKON NULE U DANSKOJ: Ovaj bod je dobar! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.22 u 21:58

Gledali smo razočaravajuću utakmicu Mančester Sitija na gostovanju Kopenhagenu u Danskoj, ali je Pep Gvardiola naglasio da je zadovoljan osvojenim bodom.

Falio je Haland, ali Siti je u prethodnoj sezoni pobeđivao i bez Norvežanima timove poput Kopenhagena i to sa puno golova razlike, čak ni igrač manje ne treba da predstavlja problem za takvu mašineriju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Počeli smo dobro, i bilo je u redu dok smo imali 11 igrača. Igrali smo sat vremena da desetoricom i mislim da smo izdržali. Bili smo pametni sa loptom, ali nismo previše pritiskali“ započeo je Španac pa konstatovao da je zadovoljan:

Na kraju, ovaj bod je dobar. Ne matematički, ali gotovo da smo završili posao oko prolaska u nok-aut fazu, a to je u ovom momentu osnovni cilj“ istakao je, a onda rekao da nije video spornu situaciju kod poništenog gola njegovog tima i za kraj se osvrnuo na sledeća dva meča:

„Sada nas čeka gostovanje u Dortmund da probamo da obezbedimo prvo mesto u grupi. Odmah se vraćamo za Mančester, imamo sutra slobodan dan i spremamo se za derbi sa Liverpulom u nedelju“ zaključio je Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter