0
Boks

FOTO: FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

AMERIČKI BORAC SPREMAN DA RATUJE ZA RUSIJU: ‘Ako me pozovu, dolazim! Ja sam Rus, volim ovu zemlju!’ (FOTO)

Objavljeno: 11.10.22 u 21:50

MMA zvezda oduševila građane zemlje čije državljanstvo poseduje!

Nekadašnji MMA borac, Džef Monson, već dugo godina živi u Rusiji. Monson je uveliko vlsanik državljanstva ove zemlje, a poslednjom izjavom je ‘kupio’ rusko stanovništvo.

Džef je rekao da će se u slučaju poziva odazvati vojnim vlastima ove zemlje, te da će učestvovati u specijalnoj vojnoj intervenciji Rusije u Ukrajini. Monson je prethodnih meseci javno podržao predsednika Rusije, Vladimira Putina.

– Nadam se da me neće zvati. Mislim da se svi tome nadaju. Želim da Rusija pobedi u ovoj konfrontaciji što je pre moguće – kazao je Monson za portal Metaratings i dodao:

– Volim ovu zemlju, uradila je mnogo za mene. Ovo je moja kuća, kuća moje dece, moje žene. Ako svi kažemo ne, ko će onda braniti državu? Ako me pozovu, ići ću!

Monson je otkrio da se osećao kao Rus.

– Ja sam već Rus, volim svoju zemlju. A moja sportska, politička i lična budućnost povezana je sa Rusijom. Sve što mi je ostalo u SAD je moje troje dece. Ali moja žena i dvoje dece žive ovde. Čak ni ne mislim da ću se ikada vratiti da živim u Americi – reči su  51-godišnjeg veterana MMA.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Бокс ТВ (@boxingtv.pro)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter