0
Fudbal

FOTO: LA Galaxy @LAGalaxy/ Twitter screenshot

ZVEZDINO DETE IZRASLO U GOL MAŠINU: Joveljiću tri minuta dovoljna za pogodak! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.22 u 08:15

Los Anđeles slavi Srbina!

Utakmicom u Hjustonu, na kojoj je istoimeni klub ugostio ekipu Galaksija iz Los Anđelesa, završen je ligaški deo MLS lige. Gostujući sastav je pružio jednu kvalitetnu partiju, produžio seriju dorbih rezultata, te tako došao do četvrte pozicije na Zapadnoj konferenciji. Galaksi je slavio sa 1:3, a već narednog vikenda startuje plej-of i gladijatorska borba za šampionsku titulu. Slavni klub iz Los Anđelesa svoju epizodu u nokaut fazi takmičenje startuje protiv ekipe Nešvila.

Srpski napadač, Dejan Joveljić, koji je prethodne sedmice po izboru navijača proglašen za igrača sezone, ponovo se našao u prvom planu.  Pre njegovog ulaska na teren, najpre je domaćin poveo pogotkom Pereire, da bi u razmaku od samo 60 sekundi Riki Puć i Čičarito doneli ekspresan preokret.

Popularni Jovelja je u 66. minutu zamenio upravo legendarnog reprezentativca Meksika, nekadašnju zvezdu Mančester junajteda i Real Madrida, Haviera Ernandeza Čičarita. Dejanu su tri minita bila sasvim dovoljna da još jednom demonstrira i prikaže kakva je gol mašina. Srpski as je prilikom prvog kontakta sa loptom razmenio dupli pas sa mladim Efrainom Alvarezom, da bi na rutinski način, u stili slavnih kolega, zatresao mrežu protivnika i postavio konačan rezultat.

Bio je to 11. pogodak srpskog golgetera na 32 odigrane utakmice u elitnom rangu tamošnjeg fudbala. Važno je skrenuti pažnju da je Dejan došao do fantastičnog učinka, dvocifrenog broja golova, a da je na više od pola nastupao ušao sa klupe.

Pogledajte Joveljićev pogodak!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter