0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VODI PROTIV BUDUĆNOSTI NA POLUVREMENU: Visoki igrači predvode crveno-bele, zaigrao i Raduljica! (FOTO)

Objavljeno: 10.10.22 u 18:48

Strasti su se uzburkale pri kraju druge deonice.

Derbi 2. kola AdmiralBet ABA lige, do sada definitivno ispunjava očekivanja navijača. Nakon 20 minuta igre, košarkaši Crvene zvezde vode protiv ekipe Budućnosti sa 43:35.

Crveno-beli su bolje otvorili ovaj susret, a vatru je dodatno raspalio Džon Holand. On je pobegao od bloka Bentila, zaleteo se i snažno zakucao preko košarkaša gostiju.

U nastavku prve deonice, gosti su uspeli da se približe, pa je rezultat posle 10 minuta bio 20:19. Ulazak Miroslava Raduljice krajem prve, kao i minuti početkom druge četvrtine, doneli su dosta toga dobrog crveno-belima, a srpski centar je pokazao da itekako ima šta da ponudi, nakon nekoliko godina igranja u Aziji.

Zvezda potom sa dve vezane trojke, Holanda i Bentila, stiže do prednosti od 35:27, pa je trener gostiju morao da zatraži tajmaut.

Navijači Crvene zvezde su u jednom momentu počeli sa pogrdnim skandiranjem slovenačkom arbitru Damiru Javoru, pa su sudije morale da zaustave igru, a upozorenje za fer i korektno navijanje poslao je Branko Lazić.

Crveno-bele predvodi Ben Bentil sa 12 poena, Mitrović je postigao 9, dok su Holand i Petrušev ubacili po 7 koševa. Na drugoj strani, najbolji je Drobnjak sa 12 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter