0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER BUDUĆNOSTI NIJE ŽELEO DA PRIČA O SUĐENJU: Neću da ulazim u to da li je bio faul Kuridže!

Objavljeno: 10.10.22 u 21:57

Nikada ne komentariše suđenje.

Nakon poraza Budućnosti od Crvene zvezde u derbiju 2. kola AdmiralBet ABA lige, medijima se obratio i trener gostiju – Vladimir Jovanović. On je na samom startu istakao da su oba tima tražila formu na ovom meču i da je njegov tim imao dosta praznih minuta. Potom nije želeo da ulazi u sudijsku odluku kod faula u napadu koji je sviran Kuridži, dok je ubrzo i čestitao Zvezdi na pobedi.

I jedan i drugi tim u najavi, praktično smo rekli da tražimo formu kroz ove utakmice zbog svih problema što se tiče Evrope. Mi smo opet igrali na momente, imali smo dosta praznih minuta, Zvezda je to znalački iskoristila, prvo što se tiče lou-post igre i skoka posle toga, odlepili se posle toga, počeo je Jovanović i dodao:

FOTO: STARSPORT

– Mi smo našli način da se vratimo, ali smo primili trojku u nezgodnom trenutku. I nismo do kraja uspeli da nađemo prave šuteve. Da li jeste ili nije bio faul, neću da ulazim u to. Kuridža je tada napravio faul, možda smo tada mogli da uradimo nešto. Čestitam Zvezdi na pobedi, želim im sreću u nastavku ABA lige i Evrolige. Nama ostaje nešto više od 24 časa da se spremimo za utakmicu protiv Hamburga.

Jovanović je zaključio da retko kada priča o suđenju, kao i da gleda svoj posao. Takođe, dodao je i da je regionalna liga teška za igranje.

Ja prvo stvarno retko pričam o suđenje, skoro nikada. Negde volim taj odnos, jer ti ljudi pomažu da se utakmica privede kraju, da nas tretiraju kao takvog. Da li je to iritantno ili ne, ne znam. Ja gledam svoj posao, trener Vlada svoj. Tako da ne bih ulazio u dalju priču.

–  Ovde je problem za igrače koji nisu igrali ABA ligu da se prilagode, a pomenuo sam da je to liga sa dosta kontakta, bez obzira na nivo tima. Oni koji nisu igrali, teško se aklimatizuju, teška je za igranje. Da li ste prvi tim koji igrate protiv 13. tima, ne može ništa lako da se dobije – zaključio je Jovanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter