0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@NFFC

SUDAR EVROPSKIH ŠAMPIONA BEZ POBEDNIKA: Golčina Ešlija Janga i prekid serije poraza Notingema!

Objavljeno: 10.10.22 u 23:22

Notingem Forest je na svom terenu uspeo da ostane neporažen od Aston Vile i tako nakon pet mečeva na kojima nisu uzeli bod, uspeju da prekinu crnu seriju. Konačan rezultat meča bio je 1:1, a takođe je kuriozitet da su Stiven Džerard i Stiv Kuper bili kolege u Liverpulu, kada su respektivno bili fudbaler i trener u akademiji.

Prednost Šumarima doneo je Emanuel Denis, nakon odlično izvedenog prekida Gibsa Vajta, a bivši napadač Klub Briža, nije imao težak zadatak da glavom zakuca loptu u mrežu Martineza. Nedugo potom, svega sedam minuta kasnije, na jednu odbijenu loptu, natrčao je veteran Ešli Jang, koji je odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora matirao Hendersona. Vredi istaći i da je čuvar mreže Vile odbranio dve sjajne prilike Kujateu.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Aston Vila je nakon ovog remija ostvarila niz od četiri meča bez poraza, pa su tako šesnaesti, sa tri boda od Vulvsa koji su prvi ispod crte, dok je Forest preskočio najvećeg rivala Lester, pa su tako sada devetnaesti na tabeli.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter