0
Fudbal

FOTO: Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia @FSSrbije/ Twitter

PIKSIJEVA HIT REAKCIJA NA ‘PROTIVNIČKI’ SUSRET SA DEJOM: ‘Bolje što je u odelu, nego da je na terenu ili klupi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.22 u 10:48

Veliko prijateljstvo se na 180 minita pretvara u rivalstvo!

Fudbalska reprezentacija Srbije smeštena je u G grupu kvalifkacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Orlovi će odmeriti snage sa selekcijama Mađarske, Crne Gore, Bugarske i Litvanije.

Nakon izvlačenja kuglica u Frankfurtu, koje je održano u nedelju, najviše pažnje privlači dvomeč sa selekcijom Crne Gore. Mnogo je razloga za to, a posebno se nameće višedecenijsko prijateljstvo selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija i predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejana Deja Savićevića.

-Niko ne može da zamisli Piksija i Deju na protivničkim stranama –  konstatovao je novinar, Nebojša Petrović, u razgovoru sa selektorom.

Piksi je odgovorio u svom stilu.

-Jedno je dobro to što neće biti na klpi, nego će biti u odelu gore na tribinama. Bolje da bude u odelu na tribinama, nego da igra ili da bude na klupi – kazao je Stojković sa osmehom na licu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nebojša Petrović (@nebojsa_petrovic_10)

Selektor ne krije zadovoljstvo nakon žreba.

-Zadovoljan sam grupom, ali nikog ne treba potcenjivati, niti smo mi to radili, niti ćemo nekad to činiti. Jednostavno, naš cilj, bez obzira na imena rivala, se zna, a to je da posle 24 godine budemo učesnici Evropskog prvenstva. I ućinićemo sve da budemo učesnici jedno – poručio je Piksi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter