0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: MTZ Skopje Aerodrom/Danail Petrovic

PARTIZAN ODLIČNO OTVORIO MEČ, PA OBORIO RITAM: Crno-belima dvocifrena prednost na poluvremenu!

Objavljeno: 10.10.22 u 16:50

Partizan u drugom kolu AdmiralBet ABA lige igra svoj meč na gostovanju u Skoplju, a rival crno-belih jeste MZT. Izabranici Željka Obradovića ovako imaju drugo vezano gostovanje na startu sezone, jer su prvi meč igrali u Zagrebu protiv Cibone. Viceprvak regionalne lige vodi nakon 20 minuta igre rezultatom 32:48.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Zanimljivo je da Partizan u prvoj petorci na ovom meču nije imao ni jednog domaćeg igrača u startnoj petorci, a nju su činili Jam Madar iz Izraela, Matijas Lesor iz Francuske, Joanis Papapetru iz Grčke odnosno Džejms Naneli i Zek Ledej iz SAD.

Upravo je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde esjajno otvorio utakmicu i zabeležio je dva zakucavanja uz sjanu blokadu. Nije mnogo trebalo crno-belima da naprave osetniju razliku, jer su već nakon prve četvrtine imali 16 poena prednosti, uz svega devet dozovoljenih poena rivalu.

U drugoj deonici domaći su uspeli da uhvate napadački ritam, ali nisu uspeli previše da spuste razliku, koja je zapravo ostala na identičnoj koti. Kod tima iz Beograda najefikasniji su Dante Egzam sa 12 poena, Džejms Naneli ima 10 poena i tri skoka, a Matijas Lesor je upisao četiri poena uz pet skokova. Kod domaćih istaknutu ulogu ima Majkl Kafi sa 14 ubačenih poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter