0
Domaći fudbal

Radnicki Nis v Radnicki 1923 during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Cair on October 10, 2022 in Nis, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

KRAGUJEVAC BOLJI U DERBIJU RADNIČKIH: Nišlije mogu da se ljute na arbitra, ali defanziva je i dalje najveći problem! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.22 u 18:05

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od imenjaka iz Kragujevca krajnje ubedljivo, na Čairu, a konačan rezultat je bio 1:3. Utisak meča, pored odlične realizacije gostiju, jeste izuzetno loša, pomalo i komična odbrana Nišlija, koja od početka sezone ima problema, pa su i sada samo zbog Rosića, i okvira gola, završili sa samo tri primljena gola.

Uvertiru u sve smo videli nakon jednog kornera, kada su gosti pogotili rašlje, i tako prvi put zapretili domaćima. Ipak, na prednost se nije dugo čekalo, nakon odličnog prodora Vidosavljevića, lopta je neometano prošla kroz peterac, a Krajišnik je doveo svoj tim u vođstvo. Svega tri minuta kasnije, Čolović je udarcem sa ivice kaznenog prostora, i to je bila duplirana prednost.

U nastavku je Štulić prvi zatresao mrežu gostiju, ali je pomoćni sudija odlično uvideo milimetarski ofsajd, pa je taj gol opravdano poništen. Lalatović se kockao, ostavio je samo Jamkama pozadi, a to su gosti iskoristili, pa je Evandro povisio na nedostižnih 0:3. Nikola Štulić je u završnici smanjio prednost i opravdao epitet najboljeg igrača Nišlija. Takođe kapiten domaćih, Pejović, je naivno ostavio nogu prilikom driblinga Stojiljkovića, i tako dobio drugi žuti karton koji znači isključenje, pa neće moći da pomogne svojim saigračima u narednom kolu.

Takođe, pored pomenutih dešavanja, mogu Nišlije možda da se žale na glavnog arbitra, koji diskutabilnim u dva navrata nije pokazao na belu tačku. Najpre je Jovanović probio svog čuvara, koji ga je stizao sa leđa, i startovao, ali utisak je da je krilni napadač počeo da gubi ravnotežu pre samog duela. Takođe Štulić je srušen od strane čuvara mreže gostiju u kaznenom prostoru, ali sudija Milanović procenio je da ne bi napadač Nišlija mogao da stigne tu loptu, pa ni od kaznenog udarca nije bilo ništa.

Radnički iz Kragujevca je trenutno na devetoj poziciji, i ostaju u trci za plej-of, dok Nišlije ostaju na 11. mestu, sa svega četiri boda više od opasne zone.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter