0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialSSLazio

FIORENTINA SA LUKOM JOVIĆEM BAŠ NIJE PRETNJA: Dve asistencije SMS-a, jedna je čista umetnost i ples Lacija kroz Firencu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.22 u 22:50

Artemijo Franki je pamtio i bolje dane, a u novom porazu Fiorentine, učestvovao je Lacio, koji je sa ubedljivih 0:4 prosto prošetao kroz Firencu. Viola je imala svojih šansi, najviše preko Luke Jovića, koji je promašio četiri ogromne prilike, i tako vezao sedam mečeva u prvenstvu bez datog gola.

Lacio je poveo preko Vesina, već u desetom minutu, da bi petnaest minuta kasnije Zakanji na asistenciju Sergeja Milinkovića-Savića duplirao prednost. Luis Alberto je u završnici rešio sve dileme, da bi Ćiro Imobile na drugu asistenciju, apsolutno genijalnu, VID srpskog reprezentativca u nadoknadi postavio konačan rezultat.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

Lacio je tako vezao četvrtu vezanu pobedu, i sada je treći na tabeli, dok je Fiorentina pala na 13. poziciju, sa svega četiri boda više od zone ispadanja.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter