0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

ROMI TREBALI CRVENI I PENAL DA SLOME LEĆE: Vučica napokon pobedila kod kuće!

Objavljeno: 09.10.22 u 22:48

Fudbaleri Rome su slavili na domaćem terenu nakon gotovo punih mesec dana, jer su savladali Leće rezultatom 2:1 i tako došli do šestog trijumfa u prvenstvu. Mogla je Vučica i ubedljivije do pobede, ali faktor da je Morten Julmand isključen sredinom prvog dela, rešilo je meč u korist domaćih.

Najpre je klub iz Večnog grada poveo u šestom minutu nakon sjajnog skoka Krisa Smolinga, koji je ovako postigao gol u drugom vezanu meču Serije A. Ipak, iako sa igračem manje, gosti se nisu predavali pa su poravnali rezultat krajem prvog dela preko Gabrijela Strefece. Na početku nastavka, Paolo Dibala sa bele tačke rešava pitanje pobednika, ali prilikom šuta doživljava povredu i napušta teren.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

Roma je trenutno peta na tabeli, sa četiri boda manje od vodećeg Napolija, dok je Leće u opasnoj zoni na 16. poziciji, sa svega dva boda više od Verone koja je prva ispod crte.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter