1
Domaći fudbal

from left Bibras Natkho Natcho Hamidou Traore Patrick Andrade Fousseni Diabate Ricardo Gomes Slobodan Urosevic ilustracija illustration tim ekipa Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

POZNATI SASTAVI ZA DUEL NA KROVU: Partizanov „Pokret nesvrstanih“ u ofanzivi, domaće pozadi!

Objavljeno: 09.10.22 u 18:17

U naletu je Partizan. Crno-beli su u četvrtak iznenadili Keln na Rajn enerdži stadionu i tako sasvim neočekivano zakuvali borbu za prvo mesto u grupi Lige konferencija. Na krilima te pobede, izabranici Gordana Petrića žele da dođu i do novog trijumfa u domaćem prvenstvu, a rival jeste ekipa Voždovca, koja ih dočekuje na Krovu.

Zanimljiva činjenica jeste, da se već učestalo dešava, da su igrači sa domaćim pasošem uglavnom fokusirani u defanzivi, dok je kompletna ofanzivna linija sastavljena od internacionalaca u crno-belom dresu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

VOŽDOVAC: Krunić – Nikić, Damjanović, Milović, Hajdin – Ajdinović, Ivezić – Vujanović, Purtić, Nešković – Burmaz.

PARTIZAN: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Belić, Andrade – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter