0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Vladimir Jovanovic (C) Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„POZIVAM NAVIJAČE DA DOĐU I PRUŽE NAM PREKO POTREBNU PODRŠKU!“: Jovanović i Lazarević govorili pred derbi kola – posebno apostrofirali podršku sa tribina!

Objavljeno: 09.10.22 u 17:16

Biće veoma zanimljiv meč.

U drugom kolu AdmiralBet ABA lige Crvena zvezda će dočekati podgoričku Budućnosti. I jedna i druga ekipa su takmičenje započele pobedama. Crveno-beli su savladali MZT, dok su Plavi nadigrali Split u Morači.

U međuvremenu Zvezda je imala evroligašku premijeru na kojoj je poražena u Istanbulu od aktuelnog šampiona, Anadolu Efesa.

Pred meč sa velikim rivalom, pričali su trener crveno-belih Vladimir Jovanović, kao i prvotimac Stefan Lazarević.

Head coach Vladimir Jovanovic Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Očekuje nas derbi kola i utakmica protiv ekipe Budućnosti, koja kao i svake godine ima vrlo visoke ambicije. Imali su 7 dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u delo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića i Dobrića. – istakao je Jovanović.

Sa druge strane, Lazarević je istakao energiju i čvrstu odbranu.

Stefan Lazarevic Crvena Zvezda – MZT Skoplje, ABA Liga 1.10.2022. Oktobar 1.
photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom leta, imali su celu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni. – zaključio je Lazarević.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter