0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN SPREMAN ZA GOSTOVANJE U SKOPLJU: „Ritam Evrolige je neumoljiv!“

Objavljeno: 09.10.22 u 18:40

Crno-beli idu „na noge“ povratniku u ABA ligu!

Košarkaši Partizana sutra od 16 časova gostuju ekipi MZT-a u drugom kolu AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su u prvom kolu rutinski savladali Cibonu dok je MZT poražen od Crvene zvezde. U međuvremenu Partizan je imao i svoj prvi evroligaški nastup, koji nije prošao dobro, s obzirom da su momci Željka Obradovića poraženi od Albe u Berlinu, 100:84.

Pred meč u Skoplju svoja očekivanja izneli su u upravo trener crno-belih Željko Obradović i prvotimac Uroš Trifunović.

head coach Zeljko Obradovic Crvena Zvezda – Partizan ABA liga finale May, 29. 2022. Belgrade Serbia.
29.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nastavljamo seriju putovanja, naravno sa velikim respektom prema ekipi MZT-a. Znamo da će utakmica, kao i svaka u ovoj ligi biti teška. Sigurno će oni imati veliku želju da u prvoj utakmici pred svojim navijačima odigraju veoma dobro. Ono što mi treba da uradimo je da izađemo sa maksimalnom koncentracijom i igramo na nivou koji je potreban da se dobije utakmica. – rekao je Obradović.

Sa druge strane Trifunović je spomenuo ubitačan ritam Evrolige.

Uros Trifunovic
KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

To je ono što su govorili i iskusniji igrači i treneri. Ritam Evrolige je neumoljiv. MZT je ekipa koja je ušla iz druge i prvu ABA ligu, imali smo sastanak i trening gde smo pokušali da ispravimo greške koje smo činili protiv Albe i da se što je bolje moguće spremimo za sutrašnju utakmicu. – zaključio je Trifunović.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter