0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter

NOLE BIJE BITKU ZA JUBILARNU 90. TITULU: Đoković rutinski do prvog seta! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.22 u 13:14

Sjajna igra srpskog asa!

U prethodne dve nedelje Novak Đoković je odigrao čak osam mečeva. Dugo nismo bili u prilici da toliko često pratimo njegove duele, iz dobro poznatih razloga. Srbin je tokom aktuelne sezone neretko sprečen da učestvuje na turnirima jer nije želeo da se vakciniše protiv Kovid-19 virusa.

Pre tačno sedam dana, najbolji srpski teniser, podigao je trofej na ATP turniru u Tel Avivu. Nole je do trona došao bez izgubljenog seta, a potom je brzo otputovao u prestonicu Kazahstana, gde trenutno vodi bitku za jubilarni 90. trofej u karijeri.

Na putu do finalnog susreta, gde mu je rival Stefanos Cicipas, Novak je protivnicima u Astani dozvolio samo jedan set i to u polufinalu, protiv Medvedeva.

Đoković je posle 32 minuta borbe osvojio prvi set u velikom finalu! Srbin i Grk su na startu odmeravali snage i bez poteškoća osvajali servis gemove. Takva situacija viđena je sve do osmog gema, kada je Nole vrlo agresivno napao servis grčkog predstavnika i napravio brejk. Srpski as je slavio sa 6:3 u prvom delu igre. Nadamo se da će nastaviti u istom ritmu i svoju policu ukrasiti novom prestižnom nagradom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter