0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANAS JE DAN ZA FUDBAL: Evo gde i kada možete gledati večite rivale! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.22 u 09:58

Nakon sjajnih evropskih mečeva, večiti rivali imaju obaveze u Mozzart Bet Superligi Srbije, a i jedni i drugi će na teren izaći danas.

Prvo će na stadionu Rajko Mitić, Crvena zvezda dočekati Spartak iz Subotice sa početkom u 15 časova i 30 minuta. Ovaj meč možete direktno pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1. Takođe, studio pred, za vreme i nakon ovog duela, možete pratiti i na kanalu Zvezda TV, kao i na njihovom jutjub kanalu. Poslednji duel ova dva rivala odigran je na Marakani, 28. novembra prošle godine, a Zvezda je bila bolja rezultatom 3:0.

FOTO: STARSPORT

Sa druge strane, crno-beli gostuju ekipi Voždovca na popularnom Krovu. Partizan i domaća ekipa će na teren stadiona na tržnom centru izaći u 19 časova i 30 minuta, a ovaj duel će, takođe, prenositi kanal Arena Sport Premium 1. Poslednji duel ova dva rivala je odigran 16. maja ove godine u okviru plej-ofa prošle sezone, a crno-beli su na gostovanju ostvarili pobedu od 3:0.

FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda je trenutno lider tabele sa 29 osvojenih bodova, dok se Partizan trenutno nalazi na petoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na crveno-bele.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter