0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

SADA JE SVE JASNO: Medvedev otrkio razlog šokantne predaje! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.22 u 18:40

Rus nije želeo da rizikuje!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u veliko finale ATP turnira u Astani. Novak je do odlučujućeg meča stigao eliminacijom Danila Medvedeva, koji je neočekivano predao polufinalni duel, posle dva odigrana seta. Ruski as je prvi deo igre rešio u svoju korist sa 6:4, Novak je u drugom slavio sa 7:6, a onda je usledio šok.

Prilikom pauze između dva seta, Danil je prišao Novaku i saopštio mu da predaj meč. Novak nije mogao da veruje, bio je vidno razočaran i nije proslavljao pobedu na uobičajen način. Posle meča Rus je otkrio razloge predaje.

– Ovo je drugi put u karijeri da se povlačim zbog istezanja mišića. U drugom delu taj-brejka osetio sam čudam udarac u aduktoru. Prvo sam pomislio da je grč, ali sam brzo shvatio da nije to u pitanju. I tokom taj-brejka sam osetio da mogu da odigram još pet ili deset poena i to je to – kazeo je Danil i dodao:

– Možda sam i mogao da odigram još jedan set. Ali bih tada rizikovao da narednih šest meseci ne mogu da igram. Da sam i pobedio, ne bih mogao da igram u finalu. Kada stignem u Monako proveriću kakva je povreda. Nisam želeo da rizikujem. Novak je igrao dobro, izgubio bih u trećem setu i napravio još gore – poručio je Medvedev.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter