0
Domaći fudbal

Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POPOVIĆ I RADULOVIĆ TRAGIČARI MLADOSTI: Kolubari bod – GAT i dalje na samom dnu!

Objavljeno: 08.10.22 u 19:12

Šteta što nije viđen makar jedan pogodak!

Duel Kolubare i Mladost GAT završen je bez pogodaka, ali se slobodno može reći da su svi mogli da uživaju u sjajnoj igri na obe strane terena. Lazarevac se još jednom pokazao kao teško osvojiva ‘tvrđava’. Najveću priliku da meč odvedu u svoju korist gosti su imali u 68. minutu kada je prvo penal promašio Popović, ali se ispostavilo da je golman ranije izašao sa gol linije, pa su novosađani imali novu šansu. Promenjen je izvođač, loptu je uzeo Radulović, ali je on pogodio prečku i tako svoj tim ostavio bez prednosti.

VESTI IZ SUPERLIGE:

Nakon ovog kola Mladost GAT nastavlja grčevito da se bori za opstanak i za sada se ‘sigurna zona’ čini dosta daleko, dok je Kolubara i dalje u plej-of delu tabele.

Rezultati 14. kola Mozzart bet Superlige Srbije:

Petak:

Radnik – Novi Pazar 1:1

Subota:

Mladost Lučani – Napredak 3:1

Kolubara – Mladost GAT 0:0

19:00 Vojvodina – TSC

Nedelja:

15:00 Čukarički – Javor Matis

15:30 Crvena zvezda – Spartak

19:30 Partizan – Voždovac

Ponedeljak:

16:00 Radnički Niš – Radnički 1923


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter