0
Evropske lige

Dragan Stojkovic Aleksandar Mitrovic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Ireland, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 24, 2021. 24.3.2021. Mart 24. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PIKSI POSETIO MITROVIĆA: ‘Šta je trebalo, da se ljutim što ga stavljaju da igra za njih!?’

Objavljeno: 08.10.22 u 18:45

Nema sumnje da je Mitrović sinonim za reprezentaciju Srbije!

Prethodnih dana mnogo se na ‘ostrvu’ pričalo o povredi Aleksandra Mitrovića.. Čak je i trener FulamaMarko Silva dosta ljutito govorio o činjenici da se povreda desila tokom reprezentativne pauze. Mitrović je sada dok se oporavlja imao specijalnu posetu u vidu selektora Dragana Stojkovića.

FOTO: Twitter/@FulhamFC

‘Bio sam u Londonu, želeo sam da se vidim na licu mesta sa njim, da popričamo o povredi, o čemu se tačno radi, tako da prognoze su takve da oseća bol u tetivi, da će morati da pauzira neko vreme, ne dugo nadam se i da će se oporaviti kada je najpotrebnije. Drago mi je da smo se videli, da smo pričali o onome što predstoji, a to je Svetsko prvenstvo u Kataru. To je bio udarac posle kojeg je izašao protiv Šveđana, neugodan koji je ostavio trag i u utakmici protiv Njukasla je morao da napusti teren.’ – rekao je legendarni Piksi.

FOTO: Twitter/@FulhamFC

Osvrnuo se i na komentare gore pomenutog Marka Silve.

‘Čitam sve i svašta, neko kaže ovako, neko onako, razumem tu vrstu reakcije, tu ništa nije sporno. Trener Fulama je u rezimeu izjave rekao da je frustriran, naravno da bih i ja bio frustriran da nemam igrača koji treba da mi igra, a veoma je važan za tim. Ta frustracija što Mitrović neće igrati dolazi zbog toga što se povredio igrajući za reprezentaciju. Tako i mi možemo da se ljutimo, sećam se pred meč sa Portugalom u Lisabonu je troje otkazalo zbog povrede. Šta je trebalo, da se ljutim na timove što su stavljali njih da igraju? Tako je, i Mitrović je vukao tu jednu povredu, bio je pod znakom pitanja, ali sve je to okej.’ – zaključio je Stojković.

Mitrović je ove sezone u Premijer ligi na osam odigranih utakmica zabeležio šest pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter