0
Košarka

from left Kyle Hines Devon Hall Malcolm Delaney Giampaolo Ricci Nicolo Melli Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NEOSTVARENA ŽELJA DELIJA O TUČI U TABORU RATNIKA: Pretili su da će nauditi porodicama, pa smo stigli do fajnal-fora!

Objavljeno: 08.10.22 u 14:56

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video u kojem se vidi kako Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejta, nokautira saigrača Džordana Pula, na treningu.

Snimak možete pogledati OVDE.

NAJNOVIJE VESTI IZ NBA LIGE:

Jedna od velikih neostvarenih želja Delija, a sada već veteran koji nema klub, Malkolm Dilejni, komentarisao je taj sukob.

„Neću da navodim imena. Saigač je usred treninga udario drugog jer je ovaj nesmotreno išao kroz blokove. Posle toga mu je ovaj rekao da njegova porodica neće biti sigurna u gradu. Zatim su sedeli jedan pored drugog: ’Ako se ne izviniš za ono što si rekao o mojoj porodici, tući ću te svaki dan dok se ne izviniš’. Premotajte unapred, stigli smo do fajnal-fora i sve je bilo super“, napisao je Dilejni i dodao:

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

„Ako nikada niste bili u svlačionici ili na treninzima profesionalnog sportskog tima, nećete razumeti, niti to očekujem. Poenta je da se tuče događaju, tuku se i neprijatelji i bliski i prijatelji – i obično se posle tuče ništa ne dogodi. Sve se vrati u normalu u sportu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter