0
ATP

FOTO: Screenshot

KIRJOS MORAO DA SE POVUČE: Osećaj nije dobar kada vas spostveno telo izneveri!

Objavljeno: 08.10.22 u 13:20

Ove godine deluje da je potpuno teniski sazreo Nik Kirjos, i da je napokon počeo da igra u skladu sa talentom i potencijalom. Došao je do svog prvog Gren slem finala, a u završnici sezone je imao visoke ambicije. Ipak zbog povrede kolena morao je da se povuče sa turnia u Tokju.

„Srceparajuće je kada vas telo izda, osećaj nije uopšte dobar“, kaže Nik, dodaje da problem nije potpuno nov:

„Cele godine igrao sam sjajan tenis, ali sam se istovremeno nosio i sa problemima sa kolenom. Naročito negde oko Us Opena, nisam se dovoljno odmorio, odmah sam počeo da treniram. Ove nedelje sam igrao dobro, moguće je da ovaj problem sa kolenom ima veze i sa promenom podloge“, kaže Kirjos.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Australijanac je rekao da mu je žao što je morao da napusti Tokjo, jer nije mogao na megdan Tejloru Fricu.

„Koleno je nešto što me muči cele karijere. Kada sam se zagrevao za meč dubla sa Tanasijem, osetio sam da nešto nije u redu. Odstajanje je bila pametna odluka. Ostalo je još da odigram par turnira do kraja godine i želim da budem dobar. Zato je neophodno da budem pametan. Ipak, razočaran sam jer je Tokio jedan od mojih omiljenih turnira. Mnogo lepih sećanja me veže za ovo mesto“, zaključio je Kirjos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter