0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAPITEN UĆUTKAO KRITIČARE: Tadić postigao prvenac u novoj sezoni! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.22 u 18:10

Srpski as zatresao mrežu koju čuva sin Dejana Stankovića!

U okviru 9. kola nacionalnog prvenstva Holandije, ekipa Volendama dočekala je slavni Ajaks. U toku je 82. minut meča, a gosti iz Amsterdama vode sa 1:3.

Prvi pogodak na utakmici delo je kapitena gostujućeg sastava i reprezentacije Srbije, Dušana Tadića. Nekadašnji kandidat za osvajanje ‘Zlatne lopte’ našao se na udaru tamošnje javnosti zbog lošij partija od starta aktuelne sezone, ali je popularni ‘Dušan Silni‘ po ko zna koji put utišao kritičare na pravi način.

Deri Džon Murkin, defanzivac Volendama, igrao je rukom u svom šesnaterscu, pa je arbitar Lindhout pokazao rukom na belu tačku. Tadić je preuzeo odgovornost i na rutinski način zatresao mrežu rivala. Na golu Volendama nalazio se sin Dejana Stankovića, Filip. 

Ajaks je najpre preko Kalvina Bejzija duplirao prednost u 39. minutu, da bi na velikih 0:3 u 64. minutu povisio mladi Brajan Brobi. 

Lekuinsio Zifuik je smanjo na 1:3, pogotkom u 74. minutu meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter