0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@valenciacf

GOL SRBINA, TRI CRVENA I PROMAŠAJI KAVANIJA: Pobesneli Gatuzo protivničke igrače zamenio frižiderom! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.22 u 09:41

Bio je opšti mali haos na meču Osasune i Valensije. Slepi miševi su slavili golovima Klajverta i Dijakabija rezultatom 1:2, ali ono što je zanimljivo za navijače sa ovih prostora jeste gol Darka Brašanca u nadoknadi vremena. Okvir gola iz jedanaesterca pogodio je Edison Kavani.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Takođe su domaći ostali i bez dva igrača, najpre bez Garsije, a potom u nadoknadi i bez Penje. Ipak, podsetio je trener Valensije, Đenaro Gatuzo na igračke dane. Njegov igrač Dijakabi, strelac drugog gola, izveden je zbog žutog kartona, ipak on je dobacivanja arbitru nastavio i sa klupe, a sudija je to okarakterisao kao previše, i isključio štopera nakon drugog žutog kartona.

Nekadašnji fudbaler Milana je pobesneo zbog ove odluke, pa je u maniru u kom je nekada tukao protivničke igrače, sada nastradao aparat za rashlađivanje pića, poznatiji kao firižder.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter