0
Evropske lige

Foto: Twitter/Screenshot

DORTMUND IZJEDNAČIO U POSLEDNJEM MINUTU: Oliver Kan od besa pao sa stolice! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.22 u 21:56

U okviru devetog kola Bundeslige, odigran je najveći derbi Nemačke, a Borusija je u Dortmundu dočekala Bajern iz Minhena.

Delovalo je da će gosti iz Minhena odneti sva tri boda, pogotovo posle 53. minuta kada je na semaforu pisalo 0:2. Za to su bili zaslužni prvo Gorecka u 33. minutu, a zatim i Sane, koji je bio precizan u 53. minutu meča. Bavarci su izgledali dominantno i podsetili su nas na dane kada nisu bili u krizi, ali to nije trajalo tokom čitavih 90 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U 74. minutu je Mukoko postigao gol nade za domaće žuto-crne, ali ni tada nije delovalo da će Bajern ispustiti vođstvo. U nadoknadi vremena, prvo je Kingsli Koman dobio drugu javnu opomenu pa je morao da napusti teren, a onda u poslednjem napadu Borusije videli smo pravi haos. Entoni Modest je u petom minutu nadoknade postigao gol za izjednačenje i pravu ludnicu na tribinama, a pogledajte kako je reagovao legendarni Oliver Kan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter