1
Evropske lige

Foto: Twitter/@sampdoria

ĐURIČIĆ DONEO STANKOVIĆU PRVI BOD: Bolonja i Sampdorija remizirali! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.22 u 22:46

Dejan Stanković je remijem protiv Bolonje debitovao u Seriji A, a za to je najzaslužniji Filip Đuričić, koji je postigao gol za 1:1.

Doskorašnji trener Crvene zvezde je preko puta imao ekipu koju predvodi njegov bivši saigrač iz Intera, Tijago Mota, ali ni Bolonja ne blista ove sezone. Svakako da Sampdorija nije bila favorit pred meč, jer je zakucana za dno tabele, ali je tim Dejana Stankovića bez obzira na remi izgledala bolje i bila bliža pobedi.

Nije krenulo najbolje po tim iz Đenove, jer je u 32. minutu Nikolas Domingez pogodio za 1:0 za Bolonju. Videlo se i u prvom delu igre da je Stanković nametnuo napadački fudbal, ali u drugom poluvremenu smo videli kako će izgledati Sampdorija pod njegovom dirigentskom palicom. Pregršt prilika imala je Sampdorija, a reprezentativac Srbije, Filip Đuričić je krunisao totalnu ofanzivu pogotkom u 72. minutu meča. Nakon toga, klub iz Đenove je mogao u nekoliko navrata da dođe i do trijumfa.

Ovo je tek treći bod Sampdorije, dok Bolonja ima sedam, a Dejan Stanković će imati težak posao, ali već je nagovestio da možemo mnogo da očekujemo od njega.

Standings provided by Sofascore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter