0
Odbojka

FOTO: OSS

DAME BRIŠU SVE PRED SOBOM: Turska je samo prošlost, Srbija čeka protivnika u četvrtfinalu!

Objavljeno: 08.10.22 u 19:40

Kao i obično, rutinski i vrlo ubedljivo!

Ženska seniorska rerpezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, ostvarila je devetu uzastopnu pobedu na XIX SP 2022, osmu izvojevanu rezultatom 3:0. Srbija je večeras u Lođu, u poslednjem, 4. kolu F grupe osmine finala, savladala Tursku sa 3:0, po setovima 25:20, 25:21 i 25:23, posle 78 minuta igre.

Srbija je nastavila pobednički niz i savladala Tursku za kraj II faze takmičenja. Izabranice Danijelea Santarelija su odigrale još jedan odličan meč i porazile Tursku, ponovo bez izgubljenog seta. Srbija će se sutra preseliti u Gljivice, gde će igrati u četvrtfinalu, a rivala će saznati kasno večeras posle meča Poljska – Nemačka.

Najefikasnija u redovima našeg sastava bila je Tijana Bošković, koja je osvojila fantastična 23 poena.

Teoretski rival Srbiji može biti Poljska, Turska ili Dominikanska Republika, što zavisi od ishoda večerašnjih utakmica.

Srbija će igrati u četvrtfinalu SP u utorak, 11. oktobra u Gljivicama protiv četvrtoplasirane selekcije iz F grupe. Tačan termin će naknadno biti određen (17.00 ili 20.30), a meč će direktno prenositi TV Sport Klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter