3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA LEGENDA NE KRIJE ODUŠEVLJENJE! STANISLAV KARASI ZA HS: ‘Posle ovakvog izdanja jasno je kako Zvezda treba da igra!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.22 u 13:41

Brilijatna partija aktuelnog srpskog šampiona!

Mađarski velikan, Ferecnvaroš, postao je prva ovosezonska ‘žrtva’ Crvene zvezde u grupnoj fazi, po rangu i kvalitetu drugog evropskog takmičenja. Crveno-beli su na krilima domaće publike zabeležili impresivan trijumf nad mađarskim šampionom. Gelor Kanga, Stefan Mitrović i Aleksandar Katai, golovima su krunisali gotovo besprekorno izdanje kompletnog igračkog kadra koji je dobio poverenje od šefa struke, Miloša Milojevića. Pojedinci su dobili ovacije čitavog stadiona, navijači su bili opčinjeni zalaganjem svojih miljenika, a novi trener je po prvi put položio evropski ‘ispit’. Zvezdina pobeda od 4:1 vratila je nadu zaposlenima u klubu iz Ljutice Bogdana, pa se revanš u Budimpešti dočekuje sa velikom dozom entuzijazma.

FOTO: STARSPORT

Esencijalan deo Zvezdine mnogobrojne publike jesu njeni bivši igrači, koji su pisali istoriju na stadionu ‘Rajko Mitić‘. Kao i obično, neizostavan na mečevima voljenog kluba, Stanislav Karasi je sa tribina posmatrao jučerašnji duel. Popularni Stane, u mladosti poznat kao ‘Leteći tanjir‘ (na linku pročitajte zašto), nikada nije ‘bežao’ od istine. Uvek direktan, iskren i precizan, po potrebi kritičan. Sinoć je prema njegovim rečima najmanje bilo mesta za kritike, makar one negativne,  s obzirom na fantastičnu igru kluba čije je boje branio u 197 navrata, a 71 put je pogotkom izazvao erupciju oduševljenja na tribinama.

SK: Prvi put da ih ne kritikujem! Obradovaću i upravu, kao i kompletan tim. Utakmica je bila fantastična, odigrana baš kako treba. Svi igrači su se trudili, svako prema svojim mogućnostima i napravili su rezultat koji je veliki podstrek za naredne mečeva na evropskoj sceni – kazao je Karasi, ne skidajući osmeh sa lica, u razgovoru za HotSport.

Da li verujete da Zvezda sada može do nokaut faze Lige Evrope i novog proleća na evropskoj smotri?

SK: Uvek navijam za svoj klub! Smatram da je posle jednog ovakvog izdanja svima kristalno jasno kako treba da se igra. Kolektiv uvek pobeđuje!

Aleksandar Katai je ponovo ‘plesao’ na terenu. Efektnim pogotkom je izazvao ovacije čitave  ‘Marakane’, da li tako najavljuje povratak u prepoznatljivu formu?

SK: Znate kako, oni koji su igrali fudbal znaju koliko je teško dugo održavati odličnu formu. Postoje padovi, isto kao i uspesi. Ono što zaista raduje jeste činjenica da Katai napreduje, radi maksimalno kako bi se vratio. On i Ivanić donose kvallitet koji je od izuzetnog značaja kako za evropske mečeve, tako i za nacionalno prvenstvo naše zemlje – poručio je velikan srpskog fudbala u razgovoru za HotSport.

0
0

3 Komentara

  1. Kroz istoriju sve poraze smo doživljavali zbog prilagođavanja protivniku kad smo igrali svoju igru pobjeđivali smo.Zašta je Zvezda izgubila od Makabija?Zato što se Stanković uplasio i počeo unapred prilagođavati igri Makabija.Kako bi rekao slavni Grunf: „Bolje biti bogat cijeli život nego sirotinja jedan dan.“Zato igraj svoju igru.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Koji hVAlospevi zbog poBEDE Coor***VE nad tamo nekim ferencVAROSHANIMA…?!!! U najmanju ruku, ocekujem proglasenje 3 neradna dana od strane manciya s’Shipkkke u cast dequstaTORa ‘Chudesnog napitka’-maymunovache s’server TURbine..?!!!
    PS..sta bi tek ‘radili’ da su poput FKP u SRED „D“ POBEDILI MOCNI KELN, pa ne bi se od TV zVE ZDA qRANDA moglo ziveti..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter