0
Košarka

FOTO: Twitter/MiamiHEAT

UPOZNAJTE NOVU SRPSKU NBA ZVEZDU: Nikola Jović pokazao Durentu i ekipi kako se igra! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.22 u 09:07

Stil igre u Americi mu savršeno odgovara.

Ima Srbija dvostrukog MVP-ja NBA lige u vidu Nikole Jokića, a nove mlade nade samo pristižu. U pitanju je Nikola Jović, doskorašnji košarkaš Mege, a sada član Majamija, koji je u noći između četvrtka i petka odigrao svoj drugi meč u predsezoni.

Na ovom susretu, mladi Jović je dobio bolju minutažu, pa je za 16 minuta zabeležio fantastičan učinak. On je postigao 10 poena, uz 5 asistencija, 3 skoka i 2 ukradene lopte.

Iz igre je šutirao odličnih 4/7, dok je od toga imao 2/4 za 3 poena.

Komentatori su bili oduševljeni, posebno zbog toga što Jović sa visinom od 2,08 ima takvu kontrolu lopte i takav pregled igre. Trebalo bi da su do sada navikli na Srbe, koji uvek igraju timsku igru i čine čitavu ekipu boljom, u čemu su najbolje mogli da ih uvere Miloš Teodosić, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Aleksej Pokuševski, Nemanja Bjelica…

Što se tiče najefikasnijih na ovom susretu, Majami je predvodio Adebajo sa 17 poena, dok je kod Bruklina najbolji bio Kevin Durent sa 22 koša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter