0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

TRENER FERENCVAROŠA ZBOG NOVINARA NAPUSTIO KONFERENCIJU: „Aufiderzen“ i poruka sedmoj sili! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.22 u 08:48

Nije mu bilo prijatno zbog jednog detalja.

Trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov, nije bio raspoložen nakon ubedljivog poraza njegovog tima od Crvene zvezde. Rezultat je bio 4:1, a on je na konferenciji za medije istakao da je njegov tim zasluženo izgubio, kao i da je Crvena zvezda mnogo bolja u ofanzivi nego u defanzivi.

To je sve fudbal, zasluženo smo izgubili. Do prvog gola smo bili u dobroj situaciji, penal nas je poremetio. Moramo analizirati i idemo dalje. Kada pogledamo današnju utakmicu, sve mora da se popravi – počeo je Čerčesov i dodao:

Što se tiče igre Ferenca, potpuno smo stali posle 1:0. Dešava se da ekipa primi gol, ali posle toga mora da se podigne. Mi smo potpuno stali, morali smo mnogo kompaktnije i timski da igramo. Zvezda je igrala onako kako asm pretpostavio, mnogo su bolji ofanzivno nego u defanzivi. Nismo smeli da im ostavimo toliko prostora.

Potom su novinari iz Mađarske iznervirali trenera Ferencvaroša, zbog čega je odlučio da napusti konferenciju. On im je zamerio, kako kaže, da mu postavljaju pitanja 20 minuta, a da on daje odgovor u nekoliko sekundi.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Potom se okrenuo i uz „Aufiderzen“, odlučio da napusti konferenciju.

Moje je da pripremim ekipu, treba ovo da zaboravim, da pripremim i da idemo dalje, zaključio je trener mađarskog velikana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter