0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour

TEŽEG PROTIVNIKA U POLUFINALU NIJE MOGAO DA DOBIJE: Novaka u subotu očekuje velika bitka, poznato ko prenosi duel sa Medvedevim! (FOTO)

Objavljeno: 07.10.22 u 21:38

U borbi za trofej nalaze se dva Rusa, po jedan Srbin i Grk!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u polufinale ATP turnira u Astani. Novak je u četvrtfinaloj rundi bio bolji od ruskog igrača, Karena Hačanova, sa 2:0 (6:4, 6:3). Srbinu je za trijumf trebalo sat i 29 minuta igre, a 18. reket sveta nije imao nikakve šanse protiv verovatno najboljeg pojedinca u istoriji belog sporta.

Za plasman u veliko finale Novak će odmeriti snage sa još jednim igračem iz Rusije. U pitanju je nekadašnji svetski broj jedan, Danil Medvedev. Nole kvalitetnijeg rivala nije mogao da dobije, ali ako neko ima recept za trijumf nad Medvedevim, to je upravo on. Susret je na programu u subotu, od 14 časova, u glavnom gradu Kazahstana. Prenos meča možete pratiti na TV Sport Klub 1.

Teniski dvojac odigrao je 10 međusobnih duela, a Đoković vodi sa 6:4 u pobedama. Drugi polufinalni par čine Andrej Rubljev i Stefanos Cicipas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter