0
Fudbal

Dragan Stojkovic Aleksandar Mitrovic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Ireland, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 24, 2021. 24.3.2021. Mart 24. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PIKSI BRINE O SVIMA: Selektor Srbije bio u Londonu da poseti Aleksandra Mitrovića! (FOTO)

Objavljeno: 07.10.22 u 12:50

Kakav gest!

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je velike uspehe u poslednjem ciklusu Lige nacija pobedama nad Švedskom (4:1) i Norveškom (2:0).

Ono što je posebno oduševilo celu fudbalsku javnost jeste način na koji su Piksijevi momci igrali. Ipak, najbolji igrač Orlova u ovom ciklusu i generalno jedan od najboljih u timu, Aleksandar Mitrović doživeo je povredu protiv Švedske i morao ranije van terena.

Za Norvešku je stisnu zube, ali je već na prvoj utakmici u dresu svog Fulama, nakon reprezentativne pauze, doživeo istu povredu.

FOTO: FSS

Piksi je još jednom pokazao da je sav njegov fokus apsolutno na Mundijalu koji počinje sledećeg meseca te je tako otputovao u London da se lično uveri u stanje povrede srpskog napdača.

Na kraju, selektor je poželeo igraču Fulama što brži oporavak i da nastavi sa odličnim igrama.

FOTO: FSS

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra 24. novembra protiv reprezentacije Brazila. Pre toga će odigrati prijateljski meč sa Bahreinom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter