4
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA NAJAVIO ODLAZAK ERAKOVIĆA: Nedavno smo odbili ponudu, biće teško zadržati ga!

Objavljeno: 07.10.22 u 08:16

Ponovo je odigrao odličan meč.

Crvena zvezda je lako savladala Ferencvaroš sa 4:1, a mladi Strahinja Eraković je još jednom odigrao fantastično. O tome je nakon meča pričao i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, koji je istakao da je klub već odbio unosnu ponudu za njega i da će biti teško zadržati ga u januaru.

– Eraković je fenomenalan igrač. Odbili smo nedavno ponudu od šest miliona i 50 odsto od naredne prodaje. Za koliko bismo ga sada pustili? To je pitanje za generalnog direktora (Zvezdan Terzić), bolji je sa parama od mene. Ako Eraković ovako nastavi, protiv Ferencvaroša je demonstrirao klasu, biće teško zadržati ga u januaru – počeo je Mrkela.

Potom se osvrnuo i na sam meč, rekavši da se vratila prepoznatljiva forma nakon Makabija iz Haife.

Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, posle dužeg vremana smo se vratili u prepoznatljivu formu posle Haife. U Turskoj sam nakon poraza od Trabzona pričao da ništa nije gotovo, da imamo odličan tim koji je sposoban da donese Zvezdi novo evropsko proleće – istakao je Mrkela i dodao:

– Znali smo od početka da su sve četiri ekipe odlične, da su svi pravili tim za Ligu šampiona u ovoj grupi, ali niko nije otišao tamo. U ovoj grupi je sve moguće.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

4 Komentara

  1. ada se izostave novinski hvalospevi i klupsko veličanje i pogleda učinak vidi se da je Zvezda najveći broj golova primila upravo pored Erakovića i da će odlazak biti pojačanje. Ko ne veruje neka pogleda sve golove koje je Zvezda prilmila u ovoj sezoni. Ako još i uzmu dobre pare biće velika korist.

    0
    0
    Odgovori
    • Koje nebuloze pišete, a koliko ih nije primila jer je on intervenisao? Normalno da su i neki golovi pali jer dečko uvjek pokušava da interveniše i uvjek je na lopti, ali je nemoguce zakrpati sve rupe u našoj odbrani.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter