0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MNOGO DOBRIH VESTI: U MerkurXtipu pljuštali džekpotovi!

Objavljeno: 07.10.22 u 15:22

Prkosno sunce pred zimu

Lagano, u ritmu valcera, rana jesen najavljuje promene, svi ljubitelji sportskog klađenja su u rajskom periodu jer su se fudbalske lige već zahuktale, najbolja košarka tek je na početku, ali prkosno sunce MerkurXtipa svojim igračima koji vole slot igre doneće sjajan oktobar. Nešto po čemu je ovaj brend poznat nikada ne prestaje i zato sledi gotovo neverovatan, ali istinit podatak: ove godine MerkurXtip je podelio oko 36.200 džekpotova.

Bilo da se radi o dobicima u lokalima ili onim online, potencijalni džekpotovi vrebaju na igrama svih proizvođača, bez obzira da li je trenutno u toku neka akcija. Dobro je poznato da se u MerkurXtip-u trude da turniri budu na snazi, kao i sjajne promocije, a na igračima je da izaberu omiljenog provajdera i da se zabave uz već poznate slot igre, ali i da se oprobaju u čestim novitetima. Najmoderniji slotovi, renomiranih svetskih proizvođača, uvek su opredeljeni za zabavu svih vlasnika Xtip Naloga, ali i onih koji vole ambijent u lokalima i slot-klubovima punim sadržaja.

Džekpotovi dolaze u mnogo nivoa, a reći ćemo da onaj ko dobije „Gold“ džekpot, može da računa na milionske iznose, ali tu su i oni džekpotovi „nižeg ranga“ koji će svakome popraviti raspoloženje.

U petak 7. oktobra krenula je promocija „Pragmatic Play Prize Drop“ koja će obuhvatiti svaki petak i subotu do kraja meseca. Kada je u pitanju ta promocija, nagradni fond je 300.000 dinara (po 75.000 dinara za svaku), a dobro poznati Pragmatic slotovi doneće sreću i nagradu najboljima. Naravno, uvek postoji mogućnost za džekpot dobitak uz najbolje igre.

U nedelju 9. oktobra kreće i „Lov na spinove“ i to u dva termina dnevno, od 9 do 12 časova i 20 do 23.59 časova, na igrama Aztec Treasure i Book of Tut i prvih 200 igrača automatski će imati mogućnost da osvoje po 20 besplatnih spinova na igri koju počnu da igraju u navedenom periodu trajanja promocije.

I za kraj, još jedna dobra vest, ovoga puta za one koji uživaju u igrama provajdera Synot. Od ponedeljka 10. oktobra počinje turnir koji će trajati do 23.59 časova u nedelju 16. oktobra, a učestvuju igre: Respin Joker 81, Respin Joker, Joker 50 Deluxe, Joker 40, Harlequin Dice, Grand Gems, Joker’s Five, 27 Joker Fruits, Joker 5, 81 Joker Fruits. Nagradni fond nije zanemarljiv i iznosi 160.000 dinara.

Svima onima kojima je u srcu ovakav vid zabave predlažemo da redovno prate promo stranicu MerkurXtip-a jer tu mogu da se informišu o aktuelnim akcijama i promocijama, ali i o predstojećim turnirima kojih nikada ne manjka.

Saznajte zašto je MerkurXtip, uvek blizu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter