0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter screenshot

MEDVEDEV: ‘Već sam pobeđivao Novaka! Ovde se osećam kao kod kuće!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.10.22 u 23:49

Svetska teniska javnost nestrpljivo iščekuje ovaj meč!

Finale pre finala igraće se u subotu, od 14 časova, na teniskom terenu u prestonici Kazahstana. U okviru polufinalnog meča ATP masters turnira serije 500 u Astani, sastaju se Novak Đoković i Danil Medvedev. Sve je spremno za spektakl i 11 međusobni susret dvojice tenisera. Srpski as ima bolji skor kada su u pitanju direktni okršaju, Nole vodi sa 6:4 u pobedama. Prenos meča možete pratiti na TV Sport Klub 1.

Đoković je u četvrtfinalu sa 2:0 (6:3, 6:4) nadigrao Karena Hačanova, takođe ruskog igrača, dok je Danil Medvedev rutinski ‘razbio’ Bautistu Aguta sa 6:1, 6:1.

FOTO: STARSPORT

Ruski teniser, nekadašnji svetski broj jedan, izneo je svoja očekivanja uoči susreta sa verovatno najboljim pojedincem u istoriji belog sporta.

– Ne sećam se da sam ga pobedio na sporoj podlozi, ali sam uspevao na brzim terenima. Sviđa mi se kakav je teren ovde i balans loptica. Ovde se osećam kao kod kuće. Uvek je teško igrati protiv njega. U Njujorku sam se pripremio dobro, ali u Parizu je promenio taktiku. Očekujem veliku taktičku borbu – kazao je Medvedev.

Drugi polufinalni par čine Andrej Rubljev iz Rusije i grčki teniser, Stefanos Cicipas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter