4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ I LAZAREVIĆ SLOŽNI: ‘Sve će doći na svoje kada budemo kompletni!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.22 u 23:18

Poraz Zvezde na startu Evrolige!

Dvostruki uzastopni šampion Evrope, Anadolu Efes, nadigrao je Crvenu zvezdu u prvom kolu nove sezone Evrolige. Turski tim je slavio sa 72:59. Pružio je osvajač ABA lige daleko jači otpor nego što rezultat to govori, ali Efes je prvenstveno zahvaljujući individualnom kvalitetu svojih lidera zabeležio trijumf na startu takmičenja. Zvezda je vodila u većem delu utakmice, sve do sredine treće deonice.

Imajući u vidu da su crveno-beli nastupili bez Nemanje Nedovića, Ognjena Dobrića, Džona Holanda, Dalibora Ilića i Miroslava Raduljice, rezultat i igra uopšte ne bi trebalo da zabrinjavaju.

Bek crveno-belih, Nikola Ivanović, igrao je zapaženu ulogu sa devet ubačenih poena, tri skoka i pet asistencija.

NI:Krenuli smo kako treba! Igrali smo vrlo čvrsto, a onda je usledio pad u trećoj četvrtini. Nismo imali najbolju kontrolu napada, dok su oni uspeli da istrče nekoliko kontri i naprave dvocifrenu razliku. Efes je potom rutinski priveo utakmicu kraju. Rano je, tek je početak sezone, ne možemo u potpunosti bit nezadovoljni iako je poraz u pitanju. Ali, čekamo da nam se priključe važni igrači, da gradimo tim dalje. Ključno je produžiti dobre momente koje smo imali. Upravo je to ono na čemu ćemo raditi. Svaka utakmica je izuzetno zahtevna i teška, zato je ključ u povećanju dobrih trenutaka – kazao je Nikola Ivanović.

Odlične minute na terenu imao je i Stefan Lazarević, koji je na čvrstu odbranu dodao i šest ubačenih poena, dve trojke.

FOTO: STARSPORT

SL: Čestitao bih Efesu na pobedi! Bolje smo kontrolisali igru u prvom poluvremenu. S obzirom da su dvostruki uzastopni šampioni Evrope zaista im je malo potrebno da se odvoje. Moramo više da obratimo pažnju na neke sitne detalje, za koje mislim da su kasnije presudili. Ostaje nam da se odmorimo i spremimo se za narednu utakmicu. Tek je prva utakmica u Evroligi, nismo pokazali sve što želimo, nismo ni kompletni. Dodatno je otežao peh, kada je Pefi Marković povredio prst. Sve tek treba da legne i dođe na svoje – poručio je Stefan Lazarević.

 

0
0

4 Komentara

  1. TAKOeee, doci ce na svoje, tj. TOP-18 ili u najboljem vAM slucaju 17. mesto u EL…mada ima nade da vAS ‘podmladak’ Pefi i Nedovic zaigraju svaku 10-tu tekmu, sto zbog ‘mladosti’, a sto zbog sklonosti..(ma ne prema istom poLU poput 99% “vAS qana..) ka povredama, a tek o bRADULJICI, ex Grobaru ne bih trosio reci o vasoj ‘SVETLOJ BUDUCNOSTI“ i potencijalu plaqiyat kk u EL..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Gdk,ma ti si posisao sve znanje,vazno vas i rumenigea da ce oljustimo i Ostoju limara,vi ste razvalili ,od raspale Albe ste izgubili 20 razlike,pst…

      0
      0
      Odgovori
    • A kako si ti Raduljicu svrstao na stranu kluba ljubavi kad on to sam nije. Nismo se mi busali u grudi vec vi kojima je neko kupio lilihip da ne pravi probleme zbog svojih nevolja. Polako videcemo se na kraju sezone ako vam se svidja na Kalemegdanu.

      0
      0
      Odgovori
    • Ali dvadeset razlike vas nabije Alba?
      Ne bih se javljao na tvom mestu. Ekipa koja preferira poslednnje mesto razbucala partizan sa najtrofejnijim trenerom i ekipom projektovanom ta F4. Žoc je smrt za ovaj tim, pametni su shvatili,
      ali budalčine ko ti… takvim atreba vremena.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter