0
Evrokupovi

Head coach Milos Milojevic (L) Marko Gobeljic and Milan Rodic (R) Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GOBELJIĆ SE NAJEŽIO ZBOG SKANDIRANJA DELIJA: Kad sam ih čuo, osetio sam da mogu da igram još 2 utakmice!

Objavljeno: 07.10.22 u 11:38

Odigrao je maestralno.

Najbolja partija Marka Gobeljića ove sezone, bez dileme. Plenio je po desnom boku Kraljevčanin i bio jedan od najboljih na terenu u trijumfu Crvene zvezde nad Ferencvarošem rezultatom 4:1 u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope

Pokazali smo od samog starta šta hoćemo. Stručni štab je odlično pripremio utakmicu, igrači su to na terenu sproveli u delo i izuzetno sam srećan zbog toga. Drago mi je što sam odigrao dobro, sve to znači za samopouzdanje i nadam se da ću u narednim mečevima biti sve bolji – počeo je Gobeljić.

Utisak Zvezdinog univerzalca je takav da je sve ukazivalo na pobedu.

Od samog starta se osetila pozitivna energija sa tribina. Prepoznali smo to na terenu i kao da smo znali da ćemo da pobedimo. Nismo očekivali da to bude ovako ubedljivo, ali to je fudbal. Sada nas očekuje utakmica u prvenstvu, pa praktično revanš protiv Ferencvaroša. Svaki meč je bitan, tako da želimo već u nedelju da pobedimo Spartak, jer nam je cilj da naredne sezone igramo Ligu šampiona.

Nekada saigrači, danas u različitim ulogama, ali uvek sjajni prijatelji – Marko Gobeljić i Vujadin Savić.

Znači mi Vujadinovo prisustvo. Bili smo zajedno u karantinu, razgovarali o tome kako treba da igram i gde da stojim na teren. On zna da me motiviše i spremi za meč, tako da mi je veoma drago što je u stručnom štabu.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Skandiranje sa tribina – posebno emotivan momenat za Gobeljića.

Naježio sam se, ali to je ono što je najveća zvezdaša snaga. Svi smo kao porodica, međusobno se poštujemo i podržavamo. Kada sam čuo „Gobelja, Gobelja“, osetio sam se kao da mogu još dve utakmice da odigram, umor je prestao da postoji – emotivno će Gobeljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter