7
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave Koreografija Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BRUTALNO SAOPŠTENJE DELIJA: „Bilo je mnogo praznih stolica na utakmici sa Ferencvarošem!“

Objavljeno: 07.10.22 u 17:48

Nisu zadovoljni.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali maestralno i savladali mađarski Ferencvaroš sa 4:1 u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Strelci za crveno-bele bili su dva puta Kanga i po jednom Mitrović i Katai.

Ipak, najvatrenijim navijačima Zvezde nije se dopala slika na tribinama. Naime, stadion Rajko Mitić bio je daleko od ispunjenog što svakako nije karakteristično za evropske mečeve.

Tim povodom, Delije su se oglasile.

Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartakom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist! Svi su videli kako izgleda to kad se Crvena zvezda naljuti onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali sa ovom Zvezdom. Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošem, previše za takvu utakmicu, ali sad imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo naše igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeći sve moguće. – stoji u saopštenju Delija upućenom ostalim navijačima Zvezde.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

7 Komentara

  1. …jbg. pa sta, praznih, pa praznih, a sto su im SVE qL AVe prazne nikom nista, to im ne smeta osim nama Grobarima, i ZASTO na tu ooozbiljnu problematiku naseg drustva niko ne ‘pise saopstenja’..???..zasto..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter