3
Evroliga

FOTO: KK Partizan

BRUKA PARTIZANA U BERLINU: Alba se poigrava sa ‘crno-belima’! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.22 u 20:47

Dosta otvoreno se igralo na obe strane terena!

Partizan se večeras vratio u Evroligu nakon višegodišnjeg posta. Njihov rival bila je ekipa Albe, meč je odigran u Berlinu sa početkom od 20 časova. Dosta otvoreno igralo se tokom većeg dela prve deonice – Ekipe su sjajno napadački raspoložene, pa nije manjkalo poena. Fenomenalno je meč otvorio Dante Egzum, koji je od prvih 16 poena Partizana ubacio čak 11. Ipak, to nije bilo dovoljno, jer ih je Alba u potpunosti nadigrala. Nakon prve deonice, rezultat je bio 33:18.

Start druge deonice bio je preslikan kao prva četvrtina. Dosta slab defanzivni skok i raspoložen domaćin na šutu za tri poena rezultirali su sa ubedljivom prednošću domaćina u tom delu igre. Tokom ove četvrtine Alba je odražavala svoju prednost iznad 15 poena.. Prosto Partizan nije uspevao da uhvati ritam u odbrani, dok je napad čak i radio na nekom korektnom nivou.

Alba Berlin – KK Partizan 61:43

ALB: Olinde 11, Proćida 9, Sikma 8

KKP: Egzum 13, Anđušić 12

0
0

3 Komentara

  1. Zeljko je napravio rezultate i kapa dole ali kosarka je napredovala(svidjalo se to nama ili ne) i dolaze novi treneri koji forsiraju nba fazon trci i sutiraj a imaju dovoljno i previse amerikanaca kojima ti ne mozes da utuvis u glavu zamisli, taktiku timski duh. Drugo Andjusic je malo igrao ostali nista pa o cemu mi pricamo o nasim klubovima? P. S. Zeljko hvala ali vreme je za penziju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter