1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ATAMAN: ‘Ove utakmice su uvek teške i opasne!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.10.22 u 22:38

Efes je uspeo da ostvari trijumf uprkos dobroj igri crveno-belih!

Dvostruki uzastopni šampion Evrope, Anadolu Efes, nadigrao je Crvenu zvezdu u prvom kolu nove sezone Evrolige. Turski tim je slavio sa 72:59. Pružio je osvajač ABA lige daleko jači otpor nego što rezultat to govori, ali Efes je prvenstveno zahvaljujući individualnom kvalitetu svojih lidera zabeležio trijumf na startu takmičenja. Zvezda je vodila u većem delu utakmice, sve do sredine treće deonice.

Imajući u vidu da su crveno-beli nastupili bez Nemanje Nedovića, Ognjena Dobrića, Džona Holanda, Dalibora Ilića i Miroslava Raduljice, rezultat i igra uopšte ne bi trebalo da zabrinjavaju.

FOTO: STARSPORT

Utiske posle trijumfa izneo je čuveni turski stručnjak, Ergin Ataman.

-Prve utakmice su uvek opasne i teške. Imamo dobar tim, ali i četiri nova igrača. Da bi se uklopili u naš sistem biće potrebno vremena. Pričali smo pre igrača sa igračima, tokom utakmice se dobro branili. U prvom poluvremenu su nam nedostajalo poeni u tranziciji, dozvolili smo im skokove u napadu i imali smo problem u odbrani niskog posta na Bentilu. U drugom smo popravili odbranu i počeli da pronalazimo igru u tranziciji i u poslednjem kvartalu smo prelomili utakmicu. Nije ovo bila savršena utakmica u napadu, ali smo pokazali moć u odbrani. Zadovoljan sam karakterom tima koji je dao sve od sebe da bi dobio utakmicu u poslednjoj deonici – rekao je trener Efesa.

0
0

1 Komentara

  1. A TAMAN su se ponadale poturice da ce ih tate pustiti, a ono, spustili su sami gace, jbg. navika je chudo… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter