0
Evroliga

Bryant Dunston Euroleague Final4 final, Real Madrid - Efes , May, 21. 2022. Belgrade Serbia. 21.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VEČERAS POČINJE EVROLIGA: 5 mečeva prve večeri, evo na koji da obratite pažnju!

Objavljeno: 06.10.22 u 17:31

Vreme je za najbolju evropsku košarku.

Najkvalitetnije košarkaško takmičenje u EvropiEvroliga, počinje večeras. Novu sezonu otvoriće dva duela, jer od 20 časova igraju Asvel i Olimpija iz Milana, kao i Panatinaikos i Real Madrid.

Pet minuta kasnije, na teren će u Izraelu, Makabi iz Tel Aviva i Žalgiris, dok od 20.30 svoje mečeve igra Bajern i Fenerbahče, odnosno Valensija i Baskonija.

Možda i najzanimljiviji susret gledaćemo u Nemačkoj, gde će izabranici Andree Trinkijerija ugostiti potpuno reformisanu ekipu Fenerbahčea, predvođenu Dimitrisom Itudisom. Oba trenera, sigurno su odlično spremila svoje timove, a svedoci smo da njihove ekipe, uvek igraju sjajno.

Što se tiče naših predstavnika, oni će na teren u petak uveče. Partizan će odmeriti snage sa Albom, dok će Crvena zvezda na megdan dvostrukom šampionu Evrope, Anadolu Efesom.

Sutra će se odigrati možda i derbi ovog kola, gde će snage odmeriti Barselona i Olimpijakos. Šarunas Jasikevičijus i ove godine ima vrlo moćan tim, dok je grčki velikan protekle sezone sasvim zasluženo igrao na fajnal-foru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter