0
Fudbal

FOTO: NT Russia

UKRAJINA ŽELI DA ORGANIZUJE SVETSKO PRVENSTVO: Rusi revoltirani – ‘Ništa drugo osim politike’!

Objavljeno: 06.10.22 u 13:36

Nije im se svidelo apliciranje Ukrajine za Svetsko prvenstvo 2030. godine.

FS Ukrajine prijavio se za oraganizovanje Svetskog fudbalsko prvenstva 2030. godine. To je van svake logike, imajući u vidu aktuelnu geo-političku situaciju u svetu. Upravo tako razmišljaju i ljudi iz FS Rusije, koji su nezadovoljni ovim potezom i smatraju ga političkim.

‘To je njihovo pravo, ako su aplicirali to mora biti prostudirano. Ne vidim nikakvu marketinšku niti komercijalnu logiku u svemu tome. Priključivanje Ukrajine prethodnoj kandidaturi Španije i Portugalije ne čini tu kandidaturu nimalo boljom. Ne vidim ovde ništa drugo osim politike.’ – rekao je Aleksandr Djukov, inače predsednik Ruskog fudbalskog saveza.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak iz FS Ukrajine tvrde potpuno drugačije:

‘Zajednička kandidatura Španije, Portugala i Ukrajine za domaćinstvo Svetskog prvenstva u fudbalu 2030. više je od simbola vere u našu zajedničku pobedu. Ukrajina će izdržati, pobediti i biti obnovljena zahvaljujući solidarnosti svojih partnera.’ – rekao je Zelenski, prvi čovek Ukrajine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter