0
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„TEŠKO JE DOBITI PROTIVNIKA DVA PUTA UZASTOPNO, ALI“: Milojević ima viziju da ubrza igru i da vidi više golova! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.22 u 21:52

Ističe da su svi prezadovoljni.

Retko ko je očekivao ovako ubeljivu pobedu Crvene zvezde protiv Ferencvaroša, a tome svedoči i izjava trenera crveno-belih nakon meča. Srpski šampion je slavio sa 4:1, a Milojević ističe da bi bilo kakvom pobedom bili zadovoljni i otkriva da je njegova vizija dodatno ubrzanje igre i još bolja realizacija.

Rezultatom nikad ne licitiram pre meča, ali neka moja vizija je da uzbramo igru i da postignemo što je moguće više golova. Da budemo realni bili bismo zadovoljni bilo kojom pobedom pre meča, a ovakvom ubedljivom smo prezadovoljni. Razmišljamo o sledećem duelu, stojimo čvrsto na zemlji, a to je Spartak za vikend. Zadovoljan sam zalganjem igrača.

Crvena zvezda će naredne nedelje igrati upravo protiv Ferencvaroša u Mađarskoj, a Milojević navodi da je sve moguće.

Imamo ono nepisano pravilo da je teško dobiti protivnika dva puta uzasotopce, ali dešavalo se. Sa ovakvim odnosom, bez kočnica idemo u ovom momentu – zaključio je Milojević.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter