0
Evrokupovi

Crvena Zvezda's Aleksandar Pesic (R) vies with of Ferencvaros during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Ferencvaros (Photo by Pedja Milosavljevic)

„RECITE GOBELJIĆU 100 PUTA DA NEMA POJMA I ON ĆE POVEROVATI“: Milojević je verovao u njega kada niko nije!

Objavljeno: 06.10.22 u 22:46

Mnogi su ga kritikovali.

Marko Gobeljić je možda fudbaler Crvene zvezde koji je na udaru najvećih kritika već duže vreme, ali je danas uspeo da zapuši usta svim kritičarima. Crveno-beli su slavili protiv Ferencvaroša sa 4:1, Gobeljić je zaista igra fantastično odigrao, a trener Miloš Milojević na konferenciji za medije istakao je da je uvek verovao u njega.

Ne mogu sad da odlučim šta će biti za 10 utakmica, ali naš primarni desni bek je Gobeljić. Kad mnogi nisu verovali, ja jesam. On je neko ko je, da ne izlazim sa činjenicama, ali on je u par igrača koji su dali gol Bufonu. Kad vi njemu 100 puta kažete da on nema pojma, on poveruje da nema pojma – počeo je Milojević.

Potom je istakao da Gobeljić ima fizičke predispozicije za evropski nivo, kao i da je njegova priroda da mu treba prostora. Takođe, Milojević je zaključio da Zvezdin bek može i više od ovoga.

Ima fizičke predispozicije za evropski nivo, treba mu samopouzdanje. Znam Crvenu zvezdu, znam Srbiju, jedna utakmica ne znači ništa. Ima Spartak, njegova priroda je takva da mu treba prostora. U Evropi kad ekipe igraju kao mi, on ima prostora i on igra, kad je dupli blok, njemu je teže. Znam tačno šta može, može i više od ovoga, ali večeras je bilo perfektno.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter