0
Kladionica

Foto: AdmiralBet

POČINJE: Kladite se na igrače Evrolige u AdmiralBet-u!

Objavljeno: 06.10.22 u 11:01

Čeka vas najveća ponuda sportskog klađenja sa najboljim kvotama za najkvalitetnije evropsko takmičenje u košarci – 1.90 – 1.90.

Počela je nova sezona Evrolige u kojoj će po prvi put, u novom formatu, EL Srbija imati dva predstavnika. Sjajajn tajming da se kladite u AdmiralBet-u i tako nagradite svoje znanje!

Za sve ljubitelje košarke AdmiralBet je obezbedio vrhunske kvote tokom trajanja elitnog evropskog takmičenja. Kladite se na poene igrača Evrolige uz uvek istu i vrhunsku kvotu – 1.90 – 1.90.

Verujte svom dosadašnjem iskustvu i tipujte na manje ili više poena na igrače Evrolige i vaše najbolje kombinacije uz vrhunsku kvotu, mogu vas dovesti do zaista sjajnih dobitaka.

Za sada, najveće šanse da postanu prvaci Evrope imaju dvostruki uzastopni šampioni – Anadolu Efes. Ne tako daleko od njih su Barselona i Real, a kada je reč o srpskim klubovima – Partizanu se daju veće šanse od Crvene zvezde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Dok razmišljate kome vi dajete najveće šanse da osvoji trofej, možete posetiti AdmiralBet sajt i odigrati online tiket da se zagrejete.

Ukoliko još uvek niste registrovani, to možete učiniti na ovom linku i odmah preuzeti i prvi i pravi bonus dobrodošlice od 1000 dinara, bez depozita, koji možete da iskoristite i na slot igre i/ili na sastavljanje tiketa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter