0
Fudbal

FOTO: Twitter/JSD Partizan

NOVO RUKOVODSTVO JSD PARTIZAN NASTAVLJA SA RADOM: „Završili smo sve oko ulaska u prostorije“! (FOTO)

Objavljeno: 06.10.22 u 21:05

Izgleda da je sada sve završeno.

Nezamapćena saga oko „vlasti“ u JSD Partizan, deluje da je gotova, nakon što je novo rukovodstvo na čelu sa predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem, ušlo u službene prostorije. Podsećamo, nešto ranije, Mijailović je nakon haosa na stadionu partizana, sa većim delom delegacije organizovao paralelnu sednicu u prostorijama Teniskog kluba.

Tu je on jednoglasno izglasan za prvom čoveka JSD Partizan, a druga strana predvođena Miloradom Vučelićem podnela je tužbu. Mijailović je trenutno jedini pravni zastupnik JSD Partizan, prema APR-u, dok je predsednik FK to oštro odbacio, podnevši tužbu protiv samog Mijailovića i zaposlenih u APR-u.

Sada je stiglo obaveštenje sa zvaničnog Tviter naloga JSD Partizan, a novi generalni sekretar Željko Tanasković, obavestio je javnost da je sve završeno i oko ulaska novog rukovodstva u prostorije Sportskog društva.

Danas popodne smo završili sve neophodne procedure oko ulaska u prostorije JSD Partizan i već od sutra nastavljamo sa normalnim i neometanim radom, saopšteno je na društvenim mrežama.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter