0
Evrokupovi

Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KATAI JE ČUO SKANDIRANJE NAVIJAČA: Eraković svestan da je najbolji na štoperu, ali ispunjava sve zadatke trenera! (FOTO)

Objavljeno: 06.10.22 u 21:28

Oduševljeni su atmosferom.

Nakon ubedljive pobede Crvene zvezde nad Ferencvarošem (4:1), za klupski sajt Crvene zvezde govorili su Aleksandar Katai, strelac jednog gola i Strahinja Eraković, koji se odlično pokazao u defanzivi. Katai je istakao da je ovo bilo sve ili ništa, ali i da je čuo navijače koji su mu dali dodatnu motivaciju.

Teška utakmica posle dva poraza na početku… Ovo je bilo „sve ili ništa“, jer smo znali da bi porazom izgubili svaku šansu za prolazak. Tako da, veoma važna pobeda, ali još ništa nije gotovo. Najbitnije je da smo se vratili na pravi put, počeo je Katai a potom se osvrnuo i na skandiranje navijača:

– Čuo sam skandiranje navijača i hvala im na tome. Zna se koliko mi znači njihova podrška i potrudiću se opet da pogodim, pa da ponovo čujem „Katai magiko“ – zaključio je Zvezdin fudbaler.

Crvena Zvezda’s Aleksandar Pesic (R) vies with of Ferencvaros during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Ferencvaros (Photo by Pedja Milosavljevic)

Besprekoran je bio Strahinja Eraković i delovalo je da je odigrao bez ijedne greške.

– Kada od prvog minuta krenemo onako kako znamo, možemo protiv svakog da igramo i to smo pokazali večeras. Zasluženo smo pobedili i pokazali da prethodne utakmice nisu realno stanje naše ekipe. Pomalo smo umorni, ali to ide uz fudbal, ipak odmaranje mnogo lakše dolazi posle pobede.

Može Eraković da pokrije gotovo sve pozicije u defanzivnoj liniji, ali nema sumnje da je na štoperu najbolji.

– Lakše mi je da igram na štoperu, to mi je primarno mesto na terenu, ali pokušavam da se snađem na svakoj poziciji koju mi šef zada – zaključio je Eraković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter